Webshop

Alegerea perdelei în camera copiilor

perdele copii

Copiii de azi sunt foarte răsfățați de părinți. Majoritatea părințiilor de azi nu s-au putut bucura de o cameră separată în copilărie, ca urmare vor să ofere copiilor tot ce pot mai bun, mai frumos.

Cum se alege o perdea pentru camera copiilor? În primul rând trebuie să aveți în vedere vârsta și sexul copilului care va sta în cameră. Pentru băiat puteți alege culori mai reci, nuanțe de albastru, maro sau galben, pentru fete se potrivesc culorile mai vesele, roz, crem, nuanțe de galben deschis.

Cele mai dorite perdele de copii sunt cele cu modele și figurine din desene animate. Băieții iubesc figurinele tehnice, cu mașini, utilaje de construcții, avioane, poate o galaxie interstelară. Fetele sunt mai modeste, ele preferă imprimeuri simple, cu prințese, flori, fluturași, peisaje din păduri fermecate. Cu toate astea trebuie atent făcută alegerea perdelelor pentru copii, având în vedere ca materialul să fie ușor de curățat, sistemul de prindere simplă și rapidă. Luând în considerare locul unde va fi utilizat, va fi cu siguranță murdărită destul de des.

Print Friendly, PDF & Email