Webshop

Aroma perfecta cu Aerobie

Pentru prepararea cafelei gustoase exista mai multe metode. Unul dintre acestea este metoda cu ajutorul aparatului Aerobie. Si de ce este asa de gustoasa cafeaua facuta prin aceasta metoda? Pentru ca presiunea aerului scurteaza timpul de filtrare la 20 de secunde, evitand astfel senzatia de amar.

Pe langa acesta nivelul de acid continut este mai mic cu 1/5 fata de cafetiera obisnuita, si cu 1/9 fata de esspresor pentru aragaz. Imersiunea totala a cafelei intr-un jet antrenant mentine aroma perfecta. Daca doriti si Dumneavoastra cafea perfecta in fiecare dimineata, intrati pe pagina web barshaker.ro, si comandati aparatul Aerobie!

Dimensiunile acestui aparat sunt: 14×18.5×12 cm. Este din material plastic transparent. Si curatarea lui este extrem de simpla, manual se face. Pretul si toate informatiile le gasiti pe pagina mai sus mentionata. Trebuie, sa stiti, ca pentru livrare nu se plateste in cazul comenzilor, care depasesc suma de 199 RON. Se merita, sa achizitionati aparatul Aerobie, si savurati cafea buna zilnic.

Print Friendly, PDF & Email