Servicii

Puburi din Oradea

Un ceai, o cafea, un shake, un fresh, un vin fiert, o bere sau o tărie? Ce ai prefera să încerci dacă te-ai opri la unul dintre multele puburi din Oradea?

 

Viața de noapte este, precum și în alte orașe, un element destul de important pentru vizitatorii și localnicii mai tineri, dar nu numai pentru aceștia. Deținătorii celor mai renumite puburi din Oradea sunt de acord cu faptul că indiferent dacă cel care pășește în local vine cu scopul de a servi o cafea sau de a se distra, important este ca acesta să se simtă bine, să asculte muzică bună și, dacă este noapte în special, să se distreze pe cinste.

 

Un element diferit între mai multe puburi din Oradea, dar care este totuși unul necesar, este de genul de muzică ascultat. Dacă preferi muzica rock, punk, house, comercială, electonică sau muzica anilor ’80, fii sigur că vei avea de unde alege pentru a-ți satisface gusturile.

 

Zona cu cele mai multe puburi din Oradea se află în centrul orașului, în buricul târgului, mai exact sub Pasajul Vulturul Negru. Aici vei da peste puburi din Oradea precum: Lord’s Pub, Green Pub, Steam Bar, Black Eagle Pub, Window Pub, Edison ș.a. Iar exact lângă pasaj se află stada Vasile Alecsandri, plină cu alte puburi: The Pipe, Yellow și altele.

 

Cu siguranță, Piața Unirii nu este singura zonă în care vei găsi puburi din Oradea apreciate. Fie că ajungi pe la Moszkva Cafe, Lokal, Bodega, Urban Place sau altele, atmosfera de noapte o vei resimți la orice pas, mai ales în timpul weekendului.

 

Așadar, dacă ești pentru distracția în oraș sau dacă ești în căutarea unui local „îmbătat” cu energia tinereții, atunci oprește-te la cel puțin unul dintre puburile amintite anterior pentru a simți atmosfera din timpul nopții răspândită în puburile din Oradea.

 

Print Friendly, PDF & Email